De Wit Project Engineering (WPE) is gestart op 1 januari 1995, als “éénmanszaak”. Sinds 1 maart 2021 is de rechtsvorm gewijzigd in Besloten Vennootschap.

Inmiddels hebben wij een ruime ervaring op het gebied van stationaire brandbeveiligingsinstallaties, zowel voor de utiliteitsbouw als voor de (petrochemische) industrie. Onze specialiteit is engineering in de ruimste zin van woord.

Onze vestiging

Sinds maart 2005 is het bedrijf gevestigd op de Boezemweg 6b, op het industrieterrein “de Boezem” te Pijnacker. Hier hebben wij 100 m2 bedrijfspand tot onze beschikking voor onze werkzaamheden.

Ons kantoor is voorzien van CAD stations met de meest recente software (Autocad, Revit, Navisworks), grootformaat kleurenplotter, (A3/ A4) kleurenprinter, A3/A4 scanner enz. Hierdoor is het voor u mogelijk de complete engineering van brandbeveiligingsinstallaties uit te besteden aan een externe tekenkamer, die via de huidige moderne communicatie middelen nauw kan samenwerken met uw eigen mensen en/ of andere externe partijen.